ByzRev 02.2020.003: Anna Sklabenite, Συμβολή στη μελέτη των επιστολών του Νικηφόρου Γρηγορά.: Athen: Kanake 2019. - Grünbart, Michael (The Byzantine Review, 2020)
Anna Sklabenite, Συμβολή στη μελέτη των επιστολών του Νικηφόρου Γρηγορά. Athen: Kanake 2019. 451 S. – ISBN 978-960-6736-28-5 (€ 26,50)