ByzRev 03.2021.032: Myrsini S. Anagnostou, Ἕνας ρήτορας τῶν χρόνων τῆς παρακμῆς. Ὁ βίος καὶ τὸ ἔργο τοῦ Νικηφόρου Χρυσοβέργη.: Athens: Ἀρμὸς 2020. - Dimitriadis, Stefanos (The Byzantine Review, 2021)
Myrsini S. Anagnostou, Ἕνας ρήτορας τῶν χρόνων τῆς παρακμῆς. Ὁ βίος καὶ τὸ ἔργο τοῦ Νικηφόρου Χρυσοβέργη. Athens: Ἀρμὸς 2020. 554 pp. – ISBN: 978-960-615-289-4 (€22.95)