ByzRev 06.2024.025: Tenčo Popov, Солун и Епир под върховната власт на цар Йоан II Асен след 1230 г.: [Thessalonica and Epirus under the Sovereignty of Tsar Ivan Asen II after 1230]. Sofia: Университетско издателство ‟Св. Климент Охридски” 2023. - Dall’Aglio, Francesco (The Byzantine Review, 2024)
Tenčo Popov, Солун и Епир под върховната власт на цар Йоан II Асен след 1230 г. [Thessalonica and Epirus under the Sovereignty of Tsar Ivan Asen II after 1230]. Sofia: Университетско издателство ‟Св. Климент Охридски” 2023. 270 pp. – ISBN 978-954-07-5674-5