ByzRev 01.2019.004: Giorgos Kechagioglou, Μαρκαντώνης Δεγκρές («Δαρκές»).: Συντυχία (α)πάνω στα προσκυνήματα του Ιεροσολυμάτου («Προσκυνητάρι(ον) των Ιεροσολύμων»). Λευκωσία: Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 2017. - Angelopoulos, Christos (The Byzantine Review, 2019)
Μαρκαντώνης Δεγκρές («Δαρκές»), Συντυχία (α)πάνω στα προσκυνήματα του Ιεροσολυμάτου («Προσκυνητάρι(ον) των Ιεροσολύμων»). Αντικριστή συνοπτική έκδοση του Κειμένου με Εισαγωγή, Σχόλια, Λεξιλόγιο και Επίμετρο. Φιλολογική επιμέλεια: Giorgos Kechagioglou. Λευκωσία: Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 2017. 829σσ. – ISBN: 9789963556694 (€ 25.00)