ByzRev 02.2020.005: Michael Psellus, Epistulae. Vol. 1–2, edidit Stratis Papaioannou: (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana 2030). Berlin – Boston: de Gruyter 2019. - Chernoglazov, Dmitrij (The Byzantine Review, 2020)
Michael Psellus, Epistulae. Vol. 1–2, edidit Stratis Papaioannou (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana 2030). Berlin – Boston: de Gruyter 2019. CLXXXV, 1207 pp. – ISBN: 978-3-11-062201-0 (€ 139,95 / $ 160.99 / £ 127.00)