ByzRev 06.2024.073: Margarita Kuyumdzhieva, Ликът на Бога: Изображенията на Света Троица в православното изкуство: [The Face of God: Images of the Holy Trinity in the Art of the Orthodox Church]. Sofia: Институт за изследване на изкуствата 2020. - Schroeder, Rossitza (The Byzantine Review, 2024)
Margarita Kuyumdzhieva, Ликът на Бога: Изображенията на Света Троица в православното изкуство [The Face of God: Images of the Holy Trinity in the Art of the Orthodox Church]. Sofia: Институт за изследване на изкуствата 2020. 233 pp. with numerous black-and-white and color illustrations. – ISBN 978-954-8594-94-3