ByzRev 07.2025.073: Marilia Lykaki, Αιχμάλωτοι στο Βυζάντιο. Συμβολή στη μελέτη του ζητήματος των αιχμαλώτων πολέμου (6ος–11ος αι.).: Athen: Εκδόσεις Ασίνη 2024. - Schmidt, Tristan (The Byzantine Review, 2025)
Marilia Lykaki, Αιχμάλωτοι στο Βυζάντιο. Συμβολή στη μελέτη του ζητήματος των αιχμαλώτων πολέμου (6ος–11ος αι.). Athen: Εκδόσεις Ασίνη 2024. 388 S. – ISBN 978-618-5346-63-8